Italiaanse antipasti met noten

  • Bereidingswijze15 min
  • Aantal personen3-6
  • Type gerechtApéritif, Crac a Nut®, Tiger Nuts®, MIXUPS®
Delen op

Ingrediënten

  • 125 g mini-mozzarellabolletjes
  • 7½ g verse basilicum
  • 200 g snoeptomaatjes
  • 100 g zoete rode pepers met roomkaas 
  • 150 g groene olijven
  • 70 g parmaham en andere vleeswaren naar keuze
  • 40 g rucola
  • 1 el (olijf)olie
  • Schaaltje Duyvis Crac a Nut®, Tiger Nuts® of MIXUPS®

Zo ga je aan de slag

  • Scheur grotere basilicumblaadjes in kleinere stukjes. Rijg de mozzarellabolletjes, basilicumblaadjes en snoeptomaatjes aan de partyprikkers.
  • Doe de prikkers in een kommetje en zet op de plank. Leg de zoete pepers op de borrelplank. 
  • Doe de olijven in een kommetje en zet op de plank. Leg de verschillende vleeswaren er bij. 
  • Doe in een kommetje jouw favoriete Duyvis noten zoals Crac a Nut®, Tiger Nuts® of MIXUPS®.
  • Garneer je antipasti plank met de rucola en besprenkel met de olie. Zet de kommetjes met olijven en mozzarella-basilicum-tomaatspiesjes erbij of erop.

Gemaakt met:

Duyvis Tiger Nuts® BBQ Paprika

Meld je aan voor onze nieuwsbrief