Ontdek onze producten

Crac a Nut
Tiger Nuts®
Oven Baked
Pinda's
MIXUPS®
Pindakaas

Alle Crac a Nut

Als expert op het gebied van noten sinds 1961, geloven wij bij Duyvis® dat Crac a Nut® pinda’s de perfecte noten zijn voor de meest spontane en gezellige momenten. Deze heerlijke pinda’s met een knapperig jasje zijn niet voor niets de enige echte Crac a Nut® van België!

Crac a Nut® Oven Roasted Sweet Paprika
Bekijk
Crac a Nut® Hot Sweet Chilli
Bekijk
Crac a Nut® Paprika
Bekijk
Crac a Nut Cocktail
Bekijk
Crac a Nut® Oven Roasted Szechuan Pepper
Bekijk
Duyvis Crac a Nut® Barbecue
Bekijk

Onze veelgestelde vragen

Hoe kan ik Duyvis benaderen met een verzoek tot sponsoring?

PepsiCo Nederland heeft een vaststaand Corporate Social Responsibility (CSR)-programma voor specifieke sponsoractiviteiten. Buiten dit programma doet PepsiCo Nederland niet aan sponsoring. Het is dus niet mogelijk om per mail of telefoon sponsoraanvragen in te dienen.

Wat moet ik doen als ik niet tevreden ben over een product?

Stuur dan de verpakking met inhoud naar onderstaand adres en vermeld in een brief waarom u niet tevreden bent. Vermeld hierbij contactgegevens en waar en wanneer het product is gekocht. Een postzegel is niet nodig.

De betreffende verpakking en inhoud kan worden verstuurd naar:

PepsiCo BELUX  B.V. Consumentenservice
Antwoordcode DA 852-219-5
1930 Zaventem

Voor vragen is de Duyvis Consumenten Service ook bereikbaar via het gratis telefoonnummer 0800 20330 (op werkdagen van 09:00 tot 16:45).

Kan ik een lijst krijgen van supermarkten die een specifiek product verkopen?

Nee, helaas is dat niet mogelijk. Wij leveren onze producten niet direct aan supermarkten, maar aan hun distributiecentrum Wij hebben er dus geen zicht op bij welke supermarkt het product uiteindelijk in de schappen komt. Als supermarkten bij jou in de buurt een specifiek product niet in het assortiment hebben, kan je hen vragen of zij dit product willen bestellen.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief